"Condimento" balsamic vinegar
Koncentrovanější a vyzrálejší verze klasického balsamikového octa.
Delší zrání na dřevě v tomto případě 12 let, dává za vznik hutnému Balsamicu s jemně nasládlými tóny, kde jenom pár malých kapek udělá divy.
Je ideálním partnerem vyzrálých sýrů a čerstvých salátů.
Postup výroby: Vyrobený z hroznového moštu smíchaného s vinným octem a vyráběný výhradně v oblasti Modeny. Vyzrává po dobu 12 let v sérii dřevěných sudů.
Barva: Tmavě hnědá.
Hustota: 4,5%.
Skladování: Produkt skladujte na suchém, tmavém místě, bez velkých teplotních výkyvů.
Chuť a vůně: Velmi silná a intenzivní chuť, sladko-kyselý projev v chuti, dřevitá a jemná vůně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vinařství Musella je vinnými kritiky pokládáno za naprostou špičku ve smyslu kvality produkovaného Amarone.
Vinařství si drží nejpřísnější certifikaci Demeter značící vyhýbání se používaní jakýchkoli syntetických chemikálií na vinohradu i ve sklepě. Veškeré hnojivo je přírodní a vyprodukované ve vinařství. Hrozny se sklízejí výhradně ručně a fermentují na domácích kvasnicích vyselektovaných ve vinařství.